SERDAR ALPTEKİN

Telefon :
E-Posta :
ÖZGEÇMİŞ

19 MAYIS 1971 NAZİLLİ DOĞUMLUYUM. İLKÖĞRETİM, ORTAÖĞRETİM VE LİSE EĞİTİMLERİMİ  NAZİLLİ DE TAMAMLADIM. 1987 YILINDA  NAZİLLİ LİSESİNDEN MEZUN OLDUKTAN SONRA SIRASI İLE GAZİ ÜNÜVERSİTESİ TAPU VE KADASTRO MESLEK YÜKSEK OKULU VE ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMLERİNİ BİTİRDİM. 1993 YILINDA  ISPARTANIN YALVAÇ İLÇESİNE TAPU SİCİL MEMURU OLARAK ATANDIM. 2001 YILINA KADAR BU İLÇEDE TAPU SİCİL MÜDÜRLÜĞÜNDE DEĞİŞİK KADEMELERDE DEVLET MEMURU OLARAK GÖREV YAPTIM. 2001 YILINDAN SONRA AYDIN İLİ KUYUCAK İLÇESİ TAPU SİCİL MÜDÜRLÜĞÜNE VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ OLARAK ATANDIM. 2004 YILINA KADAR BU İLÇEDE GÖREV YAPTIKTAN SONRA YİNE AYDIN İLİNİN KARPUZLU İLÇESİ TAPU SİCİL MÜDÜRLÜĞÜNE ATAMAM YAPILDI. TAM 12 YIL DEVLET TECRÜBESİNDEN SONRA 2005 YILINDA İSTİFA EDEREK TİCARET HAYATINA ATILDIM. KENDİ ADIMA NAZİLLİ İLÇESİNDE BİR TEMİZLİK ŞİRKETİM BULUNMAKTADIR. HALEN BU ŞİRKETİMDE FAAL OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM .2015 YILINDA CUMHURİYET HALK PARTİSİNE ÜYE OLDUM VE BU BÜYÜK AİLEYE KATILDIM. 2019 YILINDA NAZİLLİ İLÇE ÖRGÜTÜNDE YÖNETİCİLİK YAPTIM. EVLİYİM. BİR ÇOCUK BABASIYIM. NAZİLİİDE AİLEM İLE BİRLİKTE İKAMET ETMEKTEYİM.

MESAJ GÖNDERİN

CHPnet